VB: Vratio se frizer, žene srećne


Sve žene u Kući Velikog Brata ustale su u nedelju ujutru sa osmehom na licima.

Jer, u Kuću je ušao frizer. Tačnije, vratio se!

Frizer iz Beograda Karlo uspešno je položio tajni zadatak, zajedno sa bliznakinjama Violetom i Kristinom, i ponovo je stanovnik Kuće u Košutnjaku.

“Svi su čekali frizera”, rekla mu je Tanja na jutarnjoj kafici u dvorištu, na šta se karlo nadovezao: “Pa, ja sam hteo da dođem, da vam stave povez na oči i onda kao: ‘Sedite, došao je frizer’, da vi nemate pojma ko je”.

Ulaskom Karla i Kiki u Kuću atmosfera se poboljšala, ukućani su raspoloženiji za razgovor…Muškarci više ne idu “razgaćeni” po Kući, jer imaju novi motiv za sređivanje – Kiki. “Pa, ne dolazi Kiki svaki dan u Kuću”, rekao je Enis. Ili Admir.

Pogledajte kako je protekao ulazak

Viki je potom ispričala kako se plašila da će ostali da je “provale” dok je imala tajni zadatak, pogotovo blizanci Enis i Admir koji su imali sličnu akciju, a Tanji je bila sumnjiva kad je Velikom Bratu odnela musaku, a potom joj prenela “fol” pitanje da li je stavil kim u musaku. “Tad sam pomislila: ‘Boože, što je čudan ovaj Veliki Brat'”.

Tanja i Karlo su ispričali da su zamalo uspeli da provale blizance dok su oni imali tajni zadatak.

“Jedan mi se dopao (Enis), a drugi nije (Admir). I onda kad su se menjali, jednom mi se jedan sviđa, a onda mi se ne dopada…Pomislih, šta je ovo”, rekla je Tanja, koja je Enisu, pre dve večeri, strastveno čestitala rođendan.

Inače, ukućani su smislili nove nadimke za Enisa i Admira. Naravno, još jednom su pokazali bezobrazluk.

Tako Admira zovu “Urac”, a Enisa – “Penis”.

Pričali su o tome kako liče, kako imaju iste rekacije, pokrete, a Karlo ih je “proučavao” dok je bio u tajnoj sobi. Dilema ukućana je ko je original, a ko “falsifikat”.

Dragica je naravno imala svoje viđenje: “Meni je Urac katastrofa otkako sam ušla u kuću, toliko zla u jednom čoveku, strašno”.

Ćaskalo se još o svemu i svačemu, pa i o tome kakav donji veš nose kad su neraspoložene i nervozne(!?). Viki preferira beli u tom raspoloženju, Dragica roze, Tanja crni…

Dobro je znati.

Leave a Comment