Severina i Nataša Bekvalac mozda duet


Aktraktivne dame su se nedavno susrele u Beogradu kako bi precizirale detalje svoje buduće saradnje, koju su inicirali njihovi najbliži saradnici Dragan Brajović Braja, odnosno, Raka Marić:

– Seve i Nata su pre nekoliko dana zajedno večerale u jednom beogradskom restoranu, a jedna od tema bila je i njihova eventualna saradnja. Naime, kako lepa Hrvatica planira veći proboj na ovdašnje tržište, saradnja sa nekom srpskom zvezdom bi joj u ovom trenutku odlično „legla“. Ovom susretu, koji je potrajao do duboko u noć, prisustvovali su i njihovi saradnici Raka Marić i Dragan Brajović Braja. Ako sve bude po planu, lepe pevačice bi uskoro mogle da snime duetsku pesmu – priča izvor našeg lista koji se zatekao na licu mesta.

I Severinin bliski saradnik Raka Marić potvrdio je za „Alo!“ da je došlo do preliminarnih pregovora o saradnji dve pevačice:
– Severina, Nataša Bekvalac, Dragan Brajović Braja i ja smo bili u restoranu „Šeher“ na ručku, manje-više privatno. Razgovaralo se i o muzici, a da li će to imati za rezultat i duet, ostaje na Braji, ukoliko bude uspeo da nagovori Severinu. Naime, ona nikada u karijeri nije imala duet i nije navikla na takvu vrstu muzičke saradnje. Inače, njih dve su se odranije znale, ali površno, sad su se malo bolje upoznale – rekao nam je Raka Marić, menadžer i vlasnik producentske kuće MSP, inače organizator Severininog koncerta u „Beogradskoj areni.

Leave a Comment