Porto Carras Grand Resort

“Porto Carras Grand Resort ” je kompleks koji se nalazi na oko 2 km juzno od mesta Neos Marmaras, potpuno je ogradjen i u njegovom sastavu su 3 hotela, marina, heliodrom, golf teren (18 rupa), fudbaski teren (za 5×5 igraca), teniski i kosarkaski tereni, stala sa konjima i ujedno skola jahanja, nekoliko malih (oskudnih i prilicno skupih) prodavnica, 3 restorana i nekoliko barova u sastavu hotela…

Bazeni sa morskom vodom ispred hotela su super, djakuzi i ostalo, a plaze ispred hotela su predivne.

Kompleks je toliko ogroman, da pored putokaza koji su na svakom cosku – da se ne biste izgubili, ima i sopstveni motorni vozic koji vozi od 14-22h po celom kompleksu i staje na 10-ak mesta prevozeci goste hotela na sve strane, a moze da se iskoristi i za razgledanje. Izmedju hotela Sithonia i Meliton nalazi se lepo uredjen park sa setalistima i improvizovana bina za odrzavanje koncerata i raznih manifestacija, kojih je bilo u toku celog leta. Treba spomenuti i veliku marinu sa mnostvom jedrenjaka i prelepih i skupocenih jahti.

Sve u svemu ima mnogo toga, pa ako nekoga interesuju detalji o samom kompleksu, Porto Carras ima svoj zvanican sajt, pa moze tamo sve da procita.

http://www.portocarras.com/

Ukoliko Vam se svidja ovaj post, molimo ostavite Vas komentar. Hvala


5 Comments

  1. И как это автору не влом столько времени на написание статей тратить, мы конечно очень благодарны, но вот я на такой альтруизм не способен

  2. Честно говоря, многое из того, что Вы пишете не совсем так… Ну да ладно 🙂

  3. Интересно сделано. Почти за душу берёт, заставляет смеяться над остальной блогосферой. Но несовсем полно тема обозрена. Где об этом почитать подробно?

  4. Hotel idealan za pasivan odmor sa malom decom. Savrseno cisti i bezbedni bazeni za decu na koje su jedino srbi upadali sa brodica iz neos marmarisa. Dnevna igraonica na bazenima za decu o. k. ali je bez nadzora tako da nije za najmladje. Voda i plaza se ciste svako vece tako da je kupanje pravi uzitak. Hrana raznovrsna i prilagodjena za svaciji ukus. Sobe komforne i ciste, usluga o. k. Uvece pored bazena diskretna muzika. Preporuka obavezno uzeti sobu sa pogledom na bazen, nocu izgleda prelepo jer je osvetljen, i more. Odlican spa centar. Putujte preko Travel Housa zato sto oni rade sa stranim operaterima i bukiraju mnogo bolje sobe od nasih agencija. Pravo mesto za odmor i opustanje, cak ce te naci izgubljeni mobilni telefon na istom mestu sutradan kao sto se nama desilo.

  5. Я здесь thekiosk.nanetu.rs впервый раз но у нас лучшие [url=http://okna-cm.ru]двери и паркет[/url]
    ______
    http://okna-cm.ru

Leave a Comment