Pamela gradi zeleni hotel u Meljinama već ovog leta

Pamela u Crnoj Gori

Američka glumica poznata po ulozi u seriji Čuvari plaže Pamela Anderson dolazi u Crnu Goru gde će sagraditi zdravi hotel u Meljinama. “Pre šest meseci ni sama nisam znala gde je Montenegro, ali sada sasvim sigurno znam. Crna Gora je zemlja izuzetne lepote i fascinantne istorije, posvećena ekološkim principima”, kaže Pamela.

“Tražila sam pravu lokaciju i prave partnere već neko vreme kao bih ostvarila svoj projekat –  wellness hotel koji će raditi po svim principima koji su meni bitni, što znači da će imati svoju zdravstvenu stranu, dobru hranu (po mogućnosti organsku i vegetarijansku), a moraće i da bude izgrađen u skladu sa ekološkim standardima. Naravno važni su mi i dizajn, muzika i zabava. Sve je to od velikog značaja za naš život”, objašnjava Pamela.

2 Comments

  1. Popularni pevač i kantautor Vlado Geogriev tradicionalno će, kao i svakog leta, održati koncert u Nišu. Scena „Plato na Tvrđavi” u Nišu postaće novo koncertno mesto, gde će večeras ekskluzivno prvi put nastupiti Vlado Georgiev. Gosti na koncertu će biti niška hip-hop grupa „Ding dong”, dominikanska grupa LDT i indijska pevačica Šeri En.

  2. You know so many interesting infomation. You might be very wise. I like such people. Don’t top writing.

Leave a Comment