Pamela Anderson doputovala u Crnu Goru


Seksepilna holivudska starleta Pamela Anderson juče je u popodnevnim časovima doputovala u Crnu Goru. Pamela je nedavno odlučila da uloži novac u izgradnju ekoloških hotela na Crnogorskom primorju (u Podgorici i Meljinama), u projekte koje izvodi „Atlas grupa”, te je došla da se lično upozna sa planovima.

Avion koji je iz Frankfurta prevozio „Plejbojevu” zečicu kasnio je u dolasku gotovo jedan sat, te je Pamela u Budvu stigla tek oko 19.30 i smestila se u hotel „Avala Resorts &Villas”. Do hotela je stigla u koloni od tri crna „audija”, po izlasku iz automobila mahnula fotoreporterima i otrčala u hotel.

Prvi dan je bio predviđen za odmaranje i nekadašnja čuvarka plaže sinoć nije izlazila iz hotela, ali je već jutros helikopterom krenula na sastanke u Podgorici gde će se upoznati sa materijalima, idejom i planovima gradnje ekoloških objekata. Posle posete Podgorici Pamela će obići i Titovu vilu u Meljinama, gde će nastaviti sastančenje, a nakon toga je očekuje celodnevno krstarenje po Jadranu i Bokokotorskom zalivu na „Dominator” jahti dugačkoj jedanaest metara.
Sve vreme njenog boravka u Crnoj Gori Pamelu će pratiti petnaestoro ljudi iz obezbeđenja, a ona je imala nekoliko zahteva vezanih za boravak: tražila je da proba lokalnu domaću hranu, isključivo organskog porekla, dok je kada je u pitanju piće, izrazila želju za luksuznim šampanjcem.
Dan nakon posete objekata i krstarenja, Pamela će se družiti i sa medijima, te će u večernjim satima prisustvovati VIP koktelu „Atlas grupe”, potom i večeri zatvorenog tipa sa čelnicima ovog projekta. Pamela će iz Crne Gore otputovati u četvrtak, iz Tivta će se uputiti u Beograd, gde će oko 13 časova odleteti za London sa Aerodroma „Nikola Tesla”.

2 Comments

  1. Пока прочитал только эту одну запись, если и все остальное точно также хорошо, то автору респект

  2. Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас блог

Leave a Comment