Niggor je farmer za primer svima


Niggor je farmer  za primer svima
Igor Lazić Niggor je na farmi jedan od najpozitivnijih takmičara. Uvek je spreman za šalu, nikada se ne buni na uslove i rad je da odradi baš sve što mu se naredi. U posao katkad ubaci brojne inovacije koje zasmeju kako farmere, tako i gledaoce. Njegovi dobri drugari – pevač Bojan Marović, glumac Andrija Milošević i reper Dalibor Andonović Gru – slažu se da je Niggor takav i u privatnom životu – uvek je vredan, dobrica je, šaljivdžija i veliki šoumen.

– Niggor je dobar lik, pozitivac. Ima taj južnjački mentalitet i uvek zna da nasmeje okolinu, da nas razveseli – počinje priču za „Blic“ Bojan Marović, koji tvrdi da je Niggor na farmi razbio pojedine predrasude:

– Ko je rekao da Crnogorci nisu vredni? Niggor pobija te navode. Pa zar ne vidite koliko radi na farmi – priča raspoloženo Bojan, koga je malo iznenadilo to što je Niggor ušao u kuću.
– Nismo se viđali nekoliko meseci i nisam ga očekivao na farmi. Ali samo iz razloga što je on nesputanog duha, jednostavno ga ne možeš zatvoriti. Pribojavam se kako će izdržati tamo. Ali, ja navijam za njega i valjda će izdržati! – kaže Bojan.
Iako se Niggor u kući čak dva puta posvađao sa Nikolom Hadži Nikolićem (Nikola je oba puta izazvao svađu), te je bio na ivici da uđe u fizički obračun, njegov drug tvrdi da popularni muzičar nije sklon svađama.
– Niggor je najdivnije stvorenje koje poznajem. Sjajno je družiti se s njim. On je uvek nasmejan, i kada bih ja bio na farmi uvek bih bio uz njega. Okupimo se tako ponekada Georgiev, Niggor i ja, uživamo i stvarno je sjajno imati takvog prijatelja u ekipi – priča Marović, koji tvrdi da sve poslove na farmi Niggor izvršava s velikom lakoćom.
– On je primorac, bio je na brodu. Kada odrastete na moru, umete da živite sa prirodom. Niggor zna da uživa u prirodi i svemu što ona donosi, pa mu farma sigurno prija – zaključuje Marović.
Glumac Andrija Milošević ne stiže da detaljno gleda „Farmu“, ali prema onome što je pratio kaže da je Niggor isti kao u privatnom životu.
– On je zabavan, duhovit, iskren i spontan i zbog njega će u „Farmi” sigurno biti zanimljivo. Najvredniji je farmer – kaže Milošević, i dodaje da Niggoru nisu strani seoski poslovi, te da on voli prirodu i životinje, zbog čega mu farmerski život neće teško pasti.
– Niggor je izuzetno sposoban, ali tu su u pitanju i međuljudski odnosi. U svakom slučaju, Niggor je divan dečko i siguran sam da ima puno toga da pokaže – priča Milošević.
Reper Dalibor Andonov Gru ponekad gleda „Farmu“, ali isključivo zbog Niggora. On kaže da je Niggor kao rođen za emisije ovoga tipa.
– Čudno mi je što se Niggor do sada nije pojavljivao u nekom rilaiti šouu jer je on kao rođen za to. Pravi je šoumen. Moje mišljenje je da ima i tu neku drugu stranu, povučenu, te do sada baš zbog toga do sada nije hteo da se izlaže javnosti. Svakako mi je drago što se odlučio da uđe u „Farmu“ i nadam se da će izdržati do kraja – siguran je Gru, i napominje da je uveren da se Niggor na farmi ponaša kao i u realnom svetu.
– Niggor je vredan čovek, talentovan za sve i svašta. Vrlo je zabavan, duhovit, nije ni čudo što je uvek u centru pažnje – objašnjava Gru.

BLIC