Najbolji hoteli za seksi odmor

Hoteli za romantičan bijeg udvoje koji svojim nesvakidašnjim uređenjem žele privući što više zaljubljenih pravi su hit diljem svijeta. Internetski servis TripAdvisor napravio je popis naj seksi hotela u Europi i Americi i to po broju spominjanja riječi ‘seksi’ u kritikama koje su gosti pisali nakon boravka u hotelima

news-e.hoosta.com

Predvorje Night hotela u New Yorku

Na prvom mjestu europskih hotela je amsterdamski Black tulip, uređen u autentičnom stilu ‘kanalskih’ građevina 16. stoljeća. No, ono što ga svrstava u naj seksi mjesta nije romantična arhitektura. Riječ je o hotelu s posebno dizajniranim sobama za požudu, a u određenim apartmanima mogu se pronaći i sprave za seksualne igrice. Po riječima jednog posjetitelja TripAdvisora, sobe su zaista seksi, a u njima možete naći svu opremu za vezivanje koju možete poželjeti.

www.blacktulip.nl

Sado-mazo ugođaj amsterdamskog Black tulipa

Slijedi Propeller Island City Lodge u Berlinu, koji zasigurno neće razočarati parove koji svoj ljubavni izlet žele začiniti ponekom originalnom umjetničkom instalacijom. Svaka je soba drukčije uređena, a nose imena po opisu instalacije, kao što su ‘Leteći krevet’ ili ‘Galerija’. Ova posljednja ima okrugli krevet s pedalama kojima se cijeli ležaj može okretati oko svoje osi. ‘Odsjeli smo u sobi ogledala. Bila je vrlo mala, ali i to je bio dio zabave’, prisjetila se jedna gošća.

Dekadencija i romantika

Hotel The Witchery u povijesnom dijelu Edinburgha stvoren je za goste koji nisu skloni modernim eksperimentima, ali znaju uživati u tragovima stare aristokratske dekadencije. S prozora njegovih apartmana pruža se fantastičan pogled na stari dio grada i utvrdu, a sedam raskošno uređenih apartmana odiše seksi atmosferom prošlih stoljeća. Iz svijeta poznatih redovito ga posjećuju Jack Nicholson, Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, a kontroverzna zvijezda Danni Minogue hotel je opisala kao mjesto savršene požude.

www.buddha-bar-hotel.cz

Buddha Bar hotel u Pragu svoje goste tetoši i mazi

Putnici koji tragaju za pravim užitkom na svoj bi popis svakako trebali uvrstiti Buddha Bar Hotel u Pragu. Hotel je prepoznatljiv po posebnim pogodnostima kojima ondje žele iznenaditi svoje goste. ‘Ohlađena boca šampanjca i zdjela jagoda čekala nas je u sobi, zajedno s uljima za masažu, slatkišima i ukrasnim perjem. Bio je to najromantičniji medeni mjesec kojima možete zamisliti’, prisjetila se jedna gošća.

Na kraju, u nezaobilaznom Parizu hotel Amour izdvojen je kao mjesto neobičnog i smjelog interijera, a uređenje u stilu noćnog kluba ovaj hotel čini savršenim mjestom za opušteni vikend. Svaka soba nudi nešto drugo, od uređenja u stilu umjetnika po kojima su nazvane do neobičnih fotografija, a po riječima jednog posjetitelja, ‘Amor je idealno mjesto gdje možete piti, jesti i spavati, naletjeti na inteligentnog sugovornika ili biti zavedeni’.

S druge strane Atlantika

Trend seksi hotela nije zahvatio samo Europu. I u Americi se natječu tko će zanimljivijim uređenjem privući što više zaljubljenih.

news-e.hoosta.com

Soba u njujorškom Night hotelu

Kako mu i samo ime kaže, Night hotel u New Yorku moderno je i monokromatski uređeno mjesto s prilično malo svjetla. Gosti ga opisuju kao hotel čije su sobe ugodne, a u svakoj se može pronaći i kopija Kama-sutre na noćnom ormariću. Čak su i zidovi prekriveni erotskim umjetninama, uglavnom fotografijama obnaženih žena.

Ako se tip koji je od romantike noći skloniji životinjskim nagonima, svakako posjetite Hotel Palomar u Washingtonu. Uzorak krokodilske kože na tepisima i leopardovog krzna u unutrašnjosti ormara mnoge natjera da se u ljubavnom zanosu svom partneru obrate žestokim životinjskim urlikom ili da umiljato zareže. Gosti se čak mogu odlučiti za paket ‘umijeća slavljenja romantike’ koji uključuje zajednički body painting i masažu uz uživanje u čokoladi i jagodama.

No, gdje se bolje može uživati u grijehu nego u Gradu grijeha Las Vegasu. Tu je sve podređeno zabavi i dobrom provodu. U usluzi zaljubljenima najdalje je otišao The Hard Rock Hotel & Casino gdje na meniju za room service stoji erotsko donje rublje te seksualna pomagala. Kako je napisao jedan posjetitelj na TripAdvisoru, ovamo nikako nemojte voditi djecu: ‘Ugođaj je seksi i prijateljski, a atmosfera zabave prisutna je cijeli dan.’

Izvor: tportal.hr

Leave a Comment