Laži koje će je oboriti s nogu

ljubav
Postoje stvari koje žene uvek vole da čuju, čak i kada nisu baš istinte:

“Tako si vitka”

Iako ovo može zvučati prilično antifeministički, žene se zapravo “tope” kada im neko kaže da izgledaju vitko i mršavo.

Nikako joj ne govorite da ima atletsko telo. Ona će uvek znati da ste svesno izabrali ovaj termin i to joj se nikako neće svideti.

“Neverovatno si mladolika”

Nikako ne igrajte igricu pogađanja godina! Ukoliko pogršite, završili ste svoju karijeru kod nje. Rečenica “izgledaš izvanredno dobro očuvano za nekoga tvojih godina”, kod nje će pobuditi osećaj kao da je upravo izašla iz konzerve sardina.

Ako već hoćete da budete džentlmen i udelite joj kompliment u vezi sa izgledom, recite joj da izgleda kao da se tek vratila iz šopinga za matursko veče.

“Sa tobom bih definitivno vodio ljubav”

Žene zapravo nemaju problema sa rečenicama ovog tipa, ako su lepo i sofisticirano sročene. Ovo će istovremeno kod njih izazvati utisak da su poželjne i da imaju “posla” s muškarcem koji je direktan, otvoren i iskren.

Ukoliko Vam se svidja ovaj post, molimo ostavite Vas komentar. Hvala

One Comment

 1. Srbi najčešće varaju žene

  Srpkinje su najmanje zadovoljne svojim seksualnim životom, dok su Srbi najzadovoljniji, podaci su istraživanja farmaceutske kuće „Bajer Šering” o seksualnim navikama i stavovima Južnoafrikanaca, Hrvata i Srba.U istraživanju je učestvovalo oko 600 do 700 muškaraca i 200 žena u svakoj od tri ispitivane zemlje.

  Tako je 64 odsto Srba reklo da je zadovoljno svojim seksualnim životom, nakon njih slede Hrvati, pa tek onda Južnoafrikanci. Od svih ispitanika, Srpkinje su najmanje zadovoljne seksualnim životom. Nasuprot tome, za Južnoafrikance i Srbe afere oživljavaju dugačke veze, dok u to najmanje veruju Hrvatice.
  Za seksualnim životom iz mladosti žali tek trećina ispitanika iz svih zemalja, dok Srbi seksualnost shvataju najozbiljnije – 30 odsto njih smatra da je seks zabava o kojoj ne treba previše brinuti, dok isto to tvrdi dvostruko više Hrvata.
  Seksualne odnose najčešće imaju Južnoafrikanci, pa Srbi, a najređe Hrvati. U sve tri zemlje većina ispitanika, između 30 i 40 odsto, ima odnose dva-tri puta nedeljno. Međutim, čak devet odsto Južnoafrikanaca ima odnos svaki dan. Ovim se može pohvaliti tek pet odsto muškarca i žena u Srbiji. U kategoriji „četiri-šest puta nedeljno” prednjače Južnoafrikanci, dok su na drugom mestu sa 13 odsto Srbi i Srpkinje.

  Za muškarce i žene u Srbiji, kada je u pitanju sam čin seksa, nije bitno koje je doba dana, ali najviše im odgovara veče. Jutarnji seks najviše voli devet, odnosno šest odsto stanovništva Srbije, dok seksualne odnose u prepodnevnim satima žene uopšte ne zanima. Hrvati najviše vole seksualne odnose u večernjim satima, dok Južnoafrikanci to vole da rade tokom noći.
  Podaci o trajanju seksualnog odnosa vrlo su slični za sve tri zemlje. Petina ispitanika kaže da im odnos traje do 10 minuta, a petnaestak odsto od 16 do 20 minuta. Za 22 odsto muškaraca i 27 odsto žena u Srbiji seks traje i do pola sata. Samo za pet, odnosno dva odsto ispitanika u Srbiji seks traje i više od sat vremena.
  Čak 23 odsto Južnoafrikanaca tvrdi da za dva do tri sata imaju više seksualnih odnosa, dok isto to potvrđuje tek pet odsto Srba i četiri odsto Hrvata. Trećina Srba i Hrvata priznaje da nikada ne može više puta da vodi ljubav u kratkom roku. Južnoafrikanci češće imaju više orgazama tokom jednog seksualnog odnosa, dok oko 70 odsto Srba i Hrvata kaže da doživi samo jedan.
  Svim muškim ispitanicima za dobar seks najvažnija je snažna erekcija, dok je ženama, osim Južnoafrikankama, najvažnija predigra.

Leave a Comment