Darko Bajic režirao Colin novi spot

Posle kanadske turneje, gde je imao seriju izuzetno posećenih koncerata, naš legendarni pevač Zdravko Čolić vratio se u Srbiju. Naravno, odmah se latio novog posla. Naslovna numera sa albuma „Kad pogledaš me preko ramena“ pevača i kompozitora Zdravka Čolića konačno je pretočena u spot.

Čola se u spotu za pesmu „Kad pogledaš me preko ramena“ pojavljuje kao gost na svadbi

Spot je ovih dana sniman na nekoliko lokacija u Sremskim Karlovcima i u Krčedinu, a reditelj je bio čuveni Darko Bajić. Poznati reditelj upravo radi i na filmu o popularnom fudbaleru Rambu Petkoviću, a našao je vremena da uradi spot svom dugogodišnjem prijatelju. Priča u kojoj se radnja plete oko svadbe mladog bračnog para odlično se uklapa uz tekst pesme „Kad pogledaš me preko ramena“. Popularni Čola je gost na svadbi i komunicira i s mladom i sa mladoženjom. Veselo društvo se dobro zabavlja u konobi, uz zvuke vesele Čoline muzike. Deonice u kojima Čola peva uz pratnju tamburaškog orkestra snimljene su na različitim lokacijama.
Zanimljivo je da se jedan deo spota snimao u vinogradima Kuće vina „Živković“ u Krčedinu. Ovaj spot biće i najava početka velike svetske turneje „Kad pogledaš me preko ramena“ Zdravka Čolića, koja će početi 31. jula na sarajevskom stadionu „Koševo“. Producenti koncerta u Sarajevu već počinju sa opsežnim pripremama za ovaj spektakl na kome će tehnika biti dopremljena u trideset šlepera. Interesovanje za ovaj koncert je ogromno i nesumnjivo je da će Čola ponovo dati sve od sebe da napravi spektakl za pamćenje u svom rodnom gradu.

Izvor: Blic

Leave a Comment