Adrijana Lima ponovo pred kamerom

Brazilska manekenka Adrijana Lima nedavno se požalila da još uvek nije zadovoljna svojim izgledom nakon porođaja, ali najnoviji set fotografija koje je uradila za kampanju modne kuće „Victoria’s Secret“ pokazuje da mama šestomesečne Valentine Lime-Jarić izgleda odlično.

Adrijana je mama šestomesečne Valentine Lime-Jarić

Plavooka Lima napravila je pauzu u poslu kada je prošle godine objavila da očekuje bebu u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, ali se samo par meseci nakon porođaja vratila na scenu. Ona je tada tvrdila da je liniju povratila vežbajući boks, međutim, kada je videla kako izgleda njena koleginica i zemljakinja Žizel Bundšen, koja je takođe nedavno postala mama, Adrijana se oduševila.

– Neverovatno! Ona je potpuno neverovatna, volela bih da je moje telo nakon porođaja izgledalo tako dobro kao i njeno. Međutim, radim na tome da sve bude kao pre – istakla je Adrijana, iako se njenom fizičkom izgledu sudeći po novim fotografijama baš ništa ne može zameriti. Kao jedno od zaštitnih lica najpoznatijeg proizvođača intimnog rublja „Victoria’s Secret“, Adrijana je sa radošću uradila novu kampanju, te pokazala zanosne atribute u izazovnom donjem rublju.

Pre ove kampanje Adrijana je zablistala i na otvaranju nove „Svarovski“ radnje u Njujorku, gde joj je društvo pravila koleginica Alesandra Ambrosio. Iako se Adrijanina karijera lagano vraća na stare staze, njen suprug Marko Jarić moraće da potraži novi klub budući da je njegov ugovor sa španskim Real Madridom okončan.

Ovo takođe znači da će se bračni par Lima-Jarić uskoro odseliti iz Španije u kojoj su bili i više nego dobrodošli budući da su ih španski mediji pratili u stopu i često se hvalili time što zanosna Brazilka živi u njihovoj zemlji. Adrijana i Marko su se takođe fotografisali za špansko izdanje magazina „Vogue“, a Lima je tom prilikom izjavila da joj se veoma dopada život u Španiji.

– Oduvek sam zaljubljena u Madrid i sada mi se ispunila želja da se preselim ovde. Sada je cela porodica u Madridu jer moj suprug igra za Real. Uslovi života su sjajni, ljudi su ljubazni i veoma gostoljubivi. A tek hrana! Bože, zaista je fantastična – izjavila je tada Adrijana.

Život na dva kontinenta
Imajući u vidu da je Adrijana poslom uglavnom vezana za Ameriku i tamošnje tržište, supružnici će se možda ponovo razdvojiti na neko vreme. Iako još uvek nije objavio za koji klub će igrati od jeseni, mnogi nagađaju da će Jarić ostati u Evropi.

Izvor: Blic

Leave a Comment