Vojni avioni napali i srusili NLO (video)

Ako je to što vidimo na snimku stvaran događaj, onda nam nema druge nego reći da je ispred nas istorijski dokaz da ljudi i vanzemaljci već ratuju. Ako je, pak, reč o prevari, u šta je uverena velika većina, skidamo kapu režiserima. Ako ni zbog čega drugoga, onda zbog truda da obmanu svet i skrenu na sebe pažnju.

O videu se, nažalost, ne zna mnogo, osim da ga je krajem meseca na YouTube postavio anonimni autor, te da je od trenutka objave naprosto preplavio prostranstvo znano nam kao www. Naravno, ujedno je izazvao i žestoku raspravu, s time da su brojčano nadmoćniji oni koji su uvereni da se neko maštovit poigrao i režirao vlastitu verziju filma Projekt: Vještice iz Blaira.

Ukratko, šta vidimo i čujemo? Dakle, čini se kao da su vojni avioni oborili nepoznati leteći objekt ili možda naterali njegove pilote da se sakriju pod morem. Pored toga možemo uočiti još jedino da osobe na snimku govore galješki (Galicija, španska autonomna zajednica smeštena na krajnjem severozapadu Pirenejskog poluostrva, op.a.) i da je civil silno uznemiren.

Uglavnom psuje, tera kolegu da ugasi kameru, dok iz helikoptera kapetanu broda poručuju da hitno napusti područje. I to je, nažalost, sve.

Možemo još tek napomenuti da su video u samo par sati preneli apsolutno svi relevatni portali koji se zanimaju za tematiku, te da do ovog trenutka niko nije otkrio mesto i vreme radnje, ko su akteri, kao ni ono najvažnije – je li snimak fake? Uz nadu da ćemo to u skorije vreme to doznati, zanima nas vaše mišljenje.