Madona – Beograd (VIDEO)

Beograd je ugostio kraljeve roka – The Rolling Stones, “kralja popa” Majkla Džeksona, na žalost, nije dočekao, a “kraljica popa” Madona je srpskoj prestonici poklonila vizuelni šou koji će se prepričavati.

“Madona ‘smrzla’ Ušće”, naslov je u “Večernjim novostima”, “Protutnjala Beogradom”, piše “Kurir”, “Madona zapalila Beograd”, naslov je u “Pressu”, “Madona pokazala šta je pravi šou”, ističe “Blic”, dok “Danas” u jednoj rečenici opisuje ono što je svima koji su bili na koncertu bilo u mislima: “Spetakl dostojan kraljice popa”.

Bio je to, zaista, vizuelni i plesni spektakl, više nego muzički događaj. Svaki pokret, detalj na bini filigranski precizno osmišljen i savršeno uigran.

Koncert je kasnio više od jednog sata, što je neke “smorilo”, ali su mnogi uzbuđeno očekivalo da vide spektakl o kojem se toliko priča po Evropi.

Jedan deo koncerta posvetila je Majklu Džeksonu, što je oduševilo publiku.

Kroz Beograd prošla kao brzi voz

Madona je u Beograd došla nekoliko sati pred koncert, letom iz Budimpešte. Bila je u pratnji najstarije ćerke, 12-godišnje Lurd.

pogled iz ptičje perspektive

Bilo je za svakog ponešto, malo moderne muzike, starih hitova…

Iz Beograda je otišla odmah posle koncerta, maltene sa poslednjim taktovima završne numere. U bekstejdžu ju je čekala crna limuzina, a onda je odletela privatnim avionom.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, ovo je bio najskuplji koncert u Srbiji svih vremena.

Madona je koštala 2,1 milion evra, što je ipak manje od budvanskih 3,3 miliona, koliko se priča da je dobila.

Šta kažu oni koji su bili?

Prema opštim ocenama, bio je to multimedijalni spektakl. Desetine plesača, rasveta, jako ozvučenje, “tanke” glasovne mogućnosti 51-godišnje Madone, ali plej-bek je “majka”…

Leave a Comment