Eros Ramacoti

Posle burnog razvoda, godinama je odolevao da se ozbiljno veže za neku devojku, ali je sada, kako je otkrio nekim medijima, ponovo zaljubljen.

Jedna od najpoznatijih italijanskih zvezda Eros Ramacoti (46), sjajnim koncertom u „Beogradskoj areni“ promovisao je svoj poslednji album „Ali e radici“. Pevač koji iza sebe ima 11 studijskih albuma i desetine nezaboravnih hitova, snimio je duete sa više prestižnih izvođača među kojima su Lučano Pavaroti, Šer, Tina Tarner, Andrea Bočeli, Petsi Kensit, Anastasija, Džo Koker, Laura Pauzini i Riki Martin.
Večiti romantik zbog koga su žene širom sveta godinama uzdisale, a tinejdžerke kačile po sobi postere, posle bolnog razvoda sa lepom švajcarkinjom Mišel Hunciker i veze sa našom manekenkom Ninom Seničar, nedavno je otkrio da je ponovo zaljubljen.

Kako nikada nije voleo da govori o privatnom životu pomalo je tajanstven kada je reč o novoj devojci. Ipak, ovih dana se u raznim medijima mogu pronaći njegove izjave u kojima, istina, šturo govori o novoj ljubavi.
− Reći ću samo da sam trenutno veoma srećan − čini mi se da je to velika ljubav – kaže Eros, koga su tokom dvadesetpetogodišnje karijere povezivali sa raznim devojkama, ali je on najveći broj tih veza demantovao. Kako je izjavljivao, nikada nije uspeo da se navikne na tračeve, a jedina njegova velika ljubav bila je krunisana brakom. Posle razvoda sa Mišel Hunciker, supermodelom, glumicom i voditeljkom na italijanskoj televiziji, izbegavao je da se u javnosti pojavljuje sa devojkama sa kojima, kako sam kaže, nije bio u ozbiljnim vezama. Jedan od razloga je i njihova dvanaestogodišnja ćerka Aurora, koja mu je dala snagu da preživi veoma težak razvod.
− Mišel i ja smo se razve¬li zbog prevelikih razlika u pogledima na život. Godinama sam puno toga trpeo samo zbog Aurore, a onda se sve završilo. Danas smo Mišel i ja u korektnim odnosima. Moja devojčica živi sa majkom, a ja je viđam kad god to poželim – izjavio je.

Iako je Aurora centar Erosovog sveta, a njeno ime je čak i tetovirao na ruci, priznaje da mu je žao što zbog popularnosti nije u prilici da sa njom provodi vreme baš onako kako bi želeo. Nemoguće je da sa njom ode na neko javno mesto jer ga obožavatelji i novinari stalno opsedaju.
− Ipak se trudim da Aurora živi što normalniji život, koliko god je to moguće s obzirom na to da su joj roditelji javne ličnosti. Aktivno učestvujem u njenom životu. Strog sam, savetujem je, ali i pazim da joj ne namećem preterano svoje stavove – kaže Eros.

Međutim, bez obzira na pokušaje da sebe i Auroru zaštiti od tračeva, pre nekoliko godina u javnosti se mnogo govorilo o njegovoj vezi sa Novosađankom Ninom Seničar koja već nekoliko godina ima uspešnu karijeru u Italiji. Iako je nedavno za naše medije izjavljivao da nikada nisu bili u pravoj vezi, 2006. je održao koncert u Novom Sadu, umesto u Beogradu, kako se pričalo, upravo na njeno insistiranje. Erosovi prijatelji izjavljivali su za italijanske medije u to vreme da mu je srpska manekenka, posle bolnog razvoda, vratila osmeh na lice, a Nina je sa oduševljenjem pričala o tome kako ju je Eros osvajao.
Bilo kako bilo, popularni pevač i kompozitor nosi nezaboravne uspomene iz Srbije jer je publika na novosadskom koncertu bila sjajna. U jednoj od poslednjih izjava pred beogradski koncert pomenuo je da jedva čeka da ponovo dođe ovde.
− Uvek se oduševim kad vidim ljude koji pevaju moje pesme na italijanskom, iako nisu Italijani – kaže Eros.


Pogledajte spot za pesmu „Parla con me“ sa aktuelnog albuma „Ali e radici“ Erosa Ramacotija.