Women’ Secret za proleće/leto 2010. godine.

U ponedeljak 29. marta u glavnom izložbenom salonu Audija svečano će biti predstavljena nova kolekcija modnog brenda Women’ Secret za proleće/leto 2010. godine.

WOMEN’SECRET

Na reviji u ponedeljak Women’ Secret će kao i uvek publici pripremiti iznenađenje u vidu poznatih dama na pisti, koje će nositi nove, atraktivne modele.

Robna marka Women’ Secret, čiji je zastupnik za Srbiju kompanija Triple Jump, pojavila se na tržištu pre sedamnaest godina, a danas predstavlja modnog giganta sa više od 400 specijalizovanih prodavnica u 42 zemlje širom sveta. Kreatori ove robne marke u aktuelnim kolekcijama predstavljaju mnogo više od prepoznatljivog ženskog rublja, tu su i kupaći kostimi, pidžame, spavaćice, prateći akcesoar…

Veliki uspeh brenda Women’ Secret dokaz je da pripadnice lepšeg pola sa ovih prostora itekako prate svetske modne trendove koji ženi, kada je reč o kupovini donjeg veša, sugerišu promenu u načinu razmišljanja, pa rublje više nije tabu. U Srbiji trenutno ima dvanaest specijalizovanih prodavnica, kojima se mogu nabaviti modeli koji prate najaktuelnije modne trendove.

Leave a Comment