Suknje za jesen

Ako ste se tokom leta šepurili u mini suknjama sada je vreme da se „presvučete”. Ove jeseni nosiće se uzane suknje do pola lista i sa visokim strukom. Veoma su ženstvene, ali morate paziti šta ćete obući i obuti uz njih.Midi suknja zahteva štiklu, nikako baletanke, da ne biste vizuelno skratili dužinu svojih nogu. Ako nosite čizme i one moraju imati štiklu, a njihova dubina mora biti do kolena kako ne bi virile ispod suknje.

carape2.jpg

Uzane rolke i strukirane košulje super izgledaju kada se uvuku u suknju sa visokim strukom. Sako bi, takođe, trebalo da bude strukiran i nešto kraći.

Široki kaiševi su savršeni za suknje i pantalone sa visokim strukom, naročito ako imate stomačić – to je odličan način da ga prikrijete.

Ako niste idealne građe nosite suknje od punijeg i krućeg materijala, najbolje sa malo elastina, kako bi vam bilo udobnije. Svila i saten dobro stoje samo ženama sa idealnim proporcijama, jer je reč o matrijalima koji „sve otkrivaju”.

Ove suknje su odlične za posao, ali ako ih kombinujete uz providnu košulju od muslina, lame rolku bez rukava, ili kašmirski top i adekvatnu orglicu, slobodno možete otići i na večernji koktel, novogodišnju žurku ili premijeru novog pozorišnog komada.

Leave a Comment