Najatraktivnije sandale za prolece/leto

Dobre sandale na preplanulim nogama učiniće da vaš seksepil ovog proleća i leta bude u prvom planu. Dizajneri su se potrudili da ponuda modela bude raznovrsna, ali nijedna od kolekcija za aktuelnu sezonu 2010. ne može se zamisliti bez nižih ili viših platformi.

Lepo vreme je pred nama, što je odlična prilika da prošetate nove sandale. Bilo da izaberete jednostavne kožne, lakovane, neke sa cvetnim desenom ili one ukrašene srebrnim detaljima, znajte da nećete pogrešiti ukoliko imaju platformu. Ona može biti i od plute ili drveta, a važno je samo da bude što viša. Rimljanke, kao i različite sandale čiji se kaiščići kopčaju ili vezuju oko gležnjeva takođe su izbor za tople dane koji nam prestoje. U njima noga izgleda veoma atraktivno.
Žene koje sebe ne mogu zamisliti „na visini“, mogu takođe da odahnu. Ravne sandale, idealne za dnevne aktivnosti, mogu dobro izgledati i u nekoj atraktivnoj večernjoj kombinaciji.
Od boja su aktuelne uvek moderna crna, ali i siva, srebrna, zelena, svetloroze ili boja kože. Za dame koje žele da budu primećene, idealan izbor su vatreno crvene sandale sa visokom potpeticom.

Pogledajte najglamuroznije modele sandala koje svetski dizajneri predlažu za sezonu proleće/leto 2010.

Leave a Comment