Cipele za ovu sezonu

Moderno ove sezone podrazumeva visoke platforme, štikle, ali i udobnu ravnu obuću. Nezaobilazni detalji na vašim cipelama biće pertle, nitne, mašnice, a štras je pravi izbor za svečane prilike. Kad je reč o materijalima, nosiće se obuća od kože, satena, pliša ali i lakovani modeli. Pogledajte najinteresantnije cipele koje se trenutno mogu naći u našim radnjama.

Svečano

Crvene sandalete sa štrasom odličan su izbor za večernje izlaske, pa i za svadbe ili prijeme. Najbolje pristaju uz malu crnu haljnu i crvenu torbicu.
„OOOPS!!!“, Bulevar kralja Aleksandra, 2.490 din

Za romantične

Ukoliko volite da vam je udobno, ali i da delujete eleganto, odlučite se za ljubičaste baletanke sa satenskom ružicom. Možete ih nositi uz jesenje haljine, ali i uz farmerke − sve zavisi od toga gde ste krenuli.
„OOOPS!!!“ Bulevar kralja Aleksandra, 1.490 din

Patike na štiklu

Modeli sa visokom potpeticom i pertlama veoma su aktuelni. Još ako nabavite bajkersku jaknu u istoj boji, spremne ste grad.
„ALEKSANDAR”, Terazije, 2.990 din

Za svaku priliku

Svaka poslovna žena bi trebalo da ima elegantne cipele sa visokom potpeticom. Odlučite se za jedne u neutralnoj sivoj nijansi koja je idealna za kombinovanje.
„FIMO“, T.C. Sremska, 2.490 din

Atraktivno

Trobojna platforma daje zanimljiv izgled ovom modelu cipela sa zaobljenim vrhom. Nosite ih uz kratku puf suknju.
„FIMO”, T.C. Sremska, 2.490 din

Dva u jednom

Grejači za noge daju ovim klasičnim salonkama atraktivan izgled. Možete ih skidati po potrebi, pa tako dobijate dva modela ¬− jedan za hladne, a drugi za toplije jesenje dane.
„BATA”, Knez Mihailova, 4.600 din

Ostavite utisak

Stilizovane muške cipele na visokoj potpetici – neobična i zanimljiva kombincija. Za ovakav model odlučuju se smele dame od stila.
„BATA”, Knez Mihailova, 9.100 din

Procitajte jos:

Seksi štikle

Moda kao stil života

Kaputi za sezonu 2009/10

Cipele

Gumene čizme su u trendu

D&G ženski nakit za proleće/leto 2009.

Leave a Comment