Softver kompanije Eset na srpskom jeziku


Juče su u Beogradu predstavljene nove verzije softverskih paketa firme Eset: Eset NOD32 Antivirus i Eset Smart Security, oba na srpskom jeziku.

Pored predstavljanja verzija na srpskom jeziku, na konferenciji su prikazani i strateški planovi kompanije Eset za lokalno tržište o čemu su govorili Robert Trivunčevid, predstavnik firme Nort iz Zagreba, Eset distributera za region Adriatik i Alan Albulj, direktor firme Extreme, koja na srpskom tržištu pruža tehničku podršku i pomoć pri implementaciji i korišćenju ovog softvera.

Softver kompanije Eset distribuira se u preko 160 zemalja gde se podjednako koristi na svim nivoima, od velikih kompanija sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kućnih korisnika, a na našem tržištu Esetovi proizvodi su prisutni od početka 2004. godine.

Vodeći proizvod kompanije Eset je Eset NOD32 Antivirus, koji je na tržištu od 1997. godine. Ovo je prvi proizvod koji je korisnicima ponudio tehnologiju heurističkog detektovanja nepoznatih virusa. Često nazivan i „antivirusnim sistemom nove generacije“, NOD32 je kroz godine razvoja i poboljšanja, osvojio brojne nagrade u raznim kategorijama, a kao posebne prednosti su isticani broj detektovanih virusa, brzina skeniranja i mali utrošak sistemskih resursa.

One Comment

  1. Softver kompanije Eset se distribuira u preko 160 zemalja gde štiti podjednako dobro klijente iz svih segmenata tržišta, od giganata sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kudnih korisnika, a na našem tržištu Eset-ovi proizvodi su prisutni od početka 2004. godine. Od tada, kroz saradnju mreže partnera, firme Extreme i distributera ovi proizvodi beleže stalni i stabilan rast i svakodnevno stvaraju nove zadovoljne korisnike iz različitih sektora privrede, kao i među kucnim korisnicima.

Leave a Comment