Samsung T220 monitor


Monitor koji izgleda tako dobro da ćete ga smestiti u dnevnu sobu i uživati u savršenoj slici

Samsung T220

Samsung SyncMaster T220 predstavlja novi koncept u dizajniranju tehnike, a vreme kada su računari, monitori i druga oprema bili rezervisani za sterilne kancelarije je prošlo. To u praksi znači da vaša žena neće zatražiti razvod kada u dnevnu sobu unesete novi monitor. Baš naprotiv, pošto T220 izgleda toliko dobro, da će shvatiti da se udala za pravog muškarca, koji se pritom tako dobro razume u stil.

Crna boja je potpuni hit ove jeseni kada su u pitanju tehnički uređaji, a Samsung je dizajn još i diskretno začinio blago zaobljenim ivicama i crvenim detaljima. Ovaj monitor zapravo mnogo više podseća na tako poželjne LCD televizore nego na deo računara. Čak i zadnja strana uređaja je izrađena po visokim estetskim kriterijumima, a kablovi sa konektorima se mogu sakriti ispod posebnog poklopca.
Dijagonala ekrana je 22 inča, što sa sve nižim cenama, postaje standard čak i za kućne korisnike koji računar ne koriste u profesionalne svrhe. Samsung je odabrao mat ekran, koji nam se i dalje više dopada od sjajnih verzija, pošto značajno manje reflektuje svetlo i može se bez problema koristiti čak i u osunčanim prostorijama.
Rezolucija je 1680 x 1050 piksela, što je standard za ovu dijagonalu, dok odziv od 2 ms uz fantastičan dinamički kontrast od 20000:1 pružaju vrhunsku sliku. To konkretno znači da se duhovi na ekranu iza pokretnih predmeta nikada neće pojaviti, dok ćete videti i tamne nijanse koje su bile potpuno nezamislive na LCD monitorima predhodne generacije. Samsung je ovaj model opremio i MagicBright tehnologijom koja će uz pomoć unapred definisanh režima rada podesiti parametre kako bi najbolje odgovarali prikazanoj slici. Pored ostalih tu su režimi posebno prilagođeni za tekst, Internet, filmove ili igranje. Predviđeno je povezivanje standardnim VGA, kao i digitalnim DVI konektorima.
Distributer Samsunga za Srbiju: ERC Commerce

One Comment

  1. BenQ će u toku narednog meseca na tržištu predstaviti svoj novi proizvod, M2400HD widescreen monitor kojeg karakteriše rezolucija 1920×1080 piksela, opseg kontrasta 1000:1 (DCR 10000:1), vreme odziva od 5ms i maksimalno osvetljenje od 300cd/m2. Novi monitor će takođe biti opremljen 2MP kamerom, a LCD može imati i ulogu USB hub-a zahvaljujući tome što poseduje tri integrisana USB porta a takođe nudi i D-Sub, DVI i HDMI konektivnost. Prema rečima zvaničnog predstavnika kompanije BenQ, novi monitor će se prodavati po ceni koja će biti niža od $540

Leave a Comment