The Kiosk i UNICEF

Čestitke pune života

Podržavamo  akciju “Čestitke pune života”, kojom UNICEF obeležava jubilej 60 godina rada na programu prodaje čestitki i poklona. Na ovaj način  dajemo svoj doprinos globalnoj kampanji, kojom UNICEF želi da istakne značaj programa prodaje čestitki za milone dece širom sveta koja dobijaju pomoć zahvaljujući prihodu ostvarenom od ovog programa.

UNICEF novogodišnje čestitke, već 60 godina, predstavljaju vesnike radosti onima koji primaju ovaj jedinstven izraz prijateljstva, kao i deci koja kroz UNICEF-ove programe dobijaju šansu za lepši život i bolju budućnost.

Kupovina bilo koje UNICEF novogodišnje čestitke ili poklona, pruža direktan doprinos unapređenju stanja dece u Srbiji, jer čitav ostvaren prihod od prodaje u našoj zemlji se koristi za UNICEF programe u Srbiji.

Uključite se i vi, kupite UNICEF-ovu novogodišnju čestitku, poklonite je nekoj dragoj osobi, i na taj način pomozite deci u našoj zemlji kojoj je pomoć najpotrebnija.

Čestitke i UNICEF proizvode možete naručiti popunjavanjenem narudzbenice i slanjem na fax: 011/360-2-199, putem sajta www.unicef.rs ili putem telefona 011/360-2-142 i 011/360-2-111

Leave a Comment