Nema okazivanja koncerata u Beogradskoj areni

Beogradska arena ne namerava da otkazuje planirane koncerte zbog proglašenja epidemije gripa A (H1N1), izjavila je danas Tanjugu pi-ar Arene Jasmina Krstić, obrazlozivši tu odluku činjenicom da još ne postoji “čak ni naznaka zabrane javnog okupljanja u bilo kojoj zemlji sveta, pa ni u Srbiji”.

Nema okazivanja koncerata u Beogradskoj areni

“Zabrana javnih okupljanja nigde nije objavljena i ne očekujemo da će biti. Mi smo u kontaktu sa svim gradskim i republičkim institucijama u zemlji koje se bave epidemijom i još nemamo čak ni naznake da će do toga doći”, rekla je Krstićeva.

Ona je konstatovala da se sve odvija normalno i da straha od gripa nema ni medju izvodjačima, ni kod publike.

“Mi smo se informisali o tome šta se dešava u inostranstvu i nijedan koncert u Evropi i Americi nije otakazan zbog novog gripa. Umetnici i njihovi menadžeri smatraju da su sasvim bezbedni i ne dovode u pitanje svoje gostovanje u Srbiji”, istakla je predstavnica za odnose sa javnošću Beogradske arene.

Ona je primetila da se po prodaji ulaznica za zakazane muzičke dogadjaje u Areni ne primećuje postojanje bilo kakve panike medju gradjanima.

“Mislim da se tu više stvara neka vrsta medijske tenzije, jer sudeći po prodaji ulaznica ne bi se reklo da se ljudi boje gripa”, zaključila je Krstićeva.

Publiku u Beogradskoj areni do kraja godine očekuju koncerti Toma Džonsa, Harisa Džinovića, grupa “Bekstrit bojs”, “Van Gog” i “Galije”, kao i muzičko-scenski spektakli na ledu za decu kompanija “Dizni on ajs” i “Holidej on ajs”.

Leave a Comment