Na „Egzit“-u uz kartu besplatan kamp

Posetioci „Egzit festivala“ iz Srbije dobiće mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu za festival dobiju besplatno mesto u „Egzit vilidžu“, kao i besplatan prevoz iz svih većih gradova u zemlji. Prijave su u toku, a broj mesta u okviru akcije je ograničen.

http://www.smedia.rs/kultura/slike/news_2348.jpg

Svi posetioci zainteresovani za ovu akciju treba da na mejl lakonaexit@myexit.org pošalju serijski broj kupljene ulaznice, mesto u kome je kupljena ulaznica, ime, prezime, matični i broj lične karte, kao i kontakt telefon. Detaljne informacije o polascima autobusa i rezervacijama mesta u „Egzit vilidžu“ prijavljeni će dobiti najkasnije do 5. jula.
Besplatan prevoz biće obezbeđen u okviru kampanje „Ako vozim, ne pijem. Ako pijem, ne vozim“, koju u saradnji sa „Egzitom“ organizuju kompanija „Carlsberg Srbija“ i „Tuborg Green“. Kamp će i ove godine biti smešten na lokaciji neaktivne kasarne „Janko Čmelik“ na Trandžamentu. Prošlogodišnja planirana lokacija, plaža Oficirac, ni ove godine nije bila dostupna za postavljanje kampišta zbog izuzetno visokog vodostaja Dunava.

http://www.seebiz.eu/UserFiles/08/Image/glazba/exit3.jpg

Posetioci „Egzita“ neće propustiti ni Svetsko prvenstvo u fudbalu. Polufinalne i finalne utakmice biće prikazivane na Tvrđavi i u kampu festivala.

Leave a Comment