“Mel Gibson je mrtav”- jedan od naslova na internetu

Mel-Gibson-je-mrtav--Internet-ludnica

“Mel Gibson je mrtav”, “Oksana ubila Mela Gibsona?” i “Mel Gibson beži u Australiju” samo su neki od naslova koji su preplavili internet portale poslednjih par sati. Ipak, kontroverzni glumac i reditelj nije mrtav, ali njegova karijera verovatno jeste. Navodno se glasina o smrti reditelja “Hrabrog srca” pojavila na Tviteru kada su pojedini korisnici postavili statuse “RIP Mel Gibson”.

Nije jasno da li su to učinili s namerom da podstaknu glasine o Gibsonovoj smrti ili su jednostavno izražavali žaljenje zbog toga što je “mrtav” ugled nekad vrlo popularnog glumca i reditelja.

Dok je u vest o Gibsonovoj smrti malo ko poverovao, vest o njegovom povratku u Australiju zvučala je mnogo realnije. Glumac je tamo živeo od 12. godine, no nakon uspeha s filmom “Mad Max” preselio se u SAD. Navodno je prijateljima rekao da želi da se odseli s bivšom suprugom Robin. Ona mu je navodno najveća podrška poslednjih nekoliko nedelja od kada su se pojavili kontroverzni snimci svađe s Oksanom i fotografija na kojoj je pretučena. No Melov glasnogovornik je demantovao da se glumac seli i tvrdi da se koncentrisao na posao te trenutno snima film “The Beaver in NYC” s Džodi Foster.

Izvor: Index.hr

Leave a Comment