Sajt Za Cas- web hosting, registracija domena, izrada sajta

Objavi na Facebooku

  •  
  • Vreme pripreme:
  • Broj osoba: 4
Sastojci: Količina:
– Pile 2.5kg.
– sunkarica 100g.
– kackavalj 100g.
– senf 50g.
– suvi biljni zacin 2kasike

Uputstvo za pripremu:

  • Pole očistimo od kostiju, prvo krećemo od grudi, rasečemo i dalje polako skidamo od kostiju, ali treba da pazimo da kožicu ne isečemo…
  • Kada smo meso odvojili od kostiju krećemo sa pripremom.
  • Na meso prvo stavimo dve kašike začina, zatim premažemo sa senfom, poređamo šunkaricu i kačkavalj. Uvijemo u rolat i povežemo ga kanapom.I spolja rolovanu piletinu posuti sa zacinom.
  • Pečemo sat vremena uvijeno sa folijom, a posle sat vremena sklonimo foliju i dopečemo da dobije crvenu koricu.
  • Malo ga ohladimo pa isečemo na šnite. Kao prilog može pečeni krompir ili pire, ili po želji.

Napomena:

Ovako pripremljeno pile je fantastičnog ukusa …..verujte da se trud na kraju isplati..

VizioShop.com - prodavnica majica