Severina u Areni

“Ovo je luda kuća, svi traže karte”

Severina gotovo rasprodala koncert za Beogradsku arenu

Srbijanski mediji raspisali su se o tome kako vlada neopisiva gužva za Severinin koncert koji bi se 17. oktobra trebao održati u Beogradskoj areni.

Organizatori zadovoljno trljaju ruke, kroz nekoliko dana trebale bi biti rasprodane i posljednje karte za Severinin koncert u srbijanskoj metropoli.

Uz Severinu pred gotovo 15.000 gledalaca, na pozornicu bi trebali izaći Goran Bregović, Jelena Rozga i Petar Grašo, čiji je nastup upitan zbog zdravstvenih problema.

– Ovo je luda kuća, svi traže karte, koncert će biti rasprodan u nekoliko dana. Gledaoce očekuje najmanje dva i pol sata spektakla, koji do sada nije viđen kod nas – rekao je za Blic Raka Marić koji ima “mali milion” ovako organizovanih koncerata u svojoj biografiji, ali izgleda da i njega hvata trema pred prvi Severinin samostalni koncert u srbijanskoj metropoli.

Severina je već pre najavila da će kao i u Kragujevcu najvjerovatnije riječi svoje pjesme “Dalmatinka” prilagoditi okruženju u kojem se nalazi, jer u Skoplju pjeva “Dalmatinka Makedonka”, u Ljubljani “Dalmatinka Slovenka”, pa je logično da u Beogradu zapjeva “Dalmatinka Srbijanka”, poručili su iz njezina tima.

Severina se dotakla i gradonačelnika Keruma, koji puni naslove srbijanskih medija, pogotovo nakon gostovanja u emisiji “Nedjeljom u dva”, poručivši da njegova izjava o Srbima nije dobronamjerna.