Neodoljive tasne za vas prolecni stajling

Igra proporcijama, bojama i materijalima primetna je u kolekcijama dizajnera koji su kreirali torbe za proleće/leto 2010. Bilo da ih nosite na ramenu ili neobavezno u ruci, jedno je sigurno − dobra torba može dati nesvakidašnji pečat vašem stajlingu.

Žene su davno primetile da je za upečatljiv modni stil presudan izbor prave torbe. Rukovodeći se tim nepisanim pravilom, dizajneri svake sezone izbacuju na tržište nove modele torbi i tašnica, kojima nije lako odoleti. Tokom predstojećeg proleća/leta 2010. aktuelne će biti različite veličine, ali i modeli, materijali…

TAŠNICE SA FALTAMA, NITNAMA I CVEĆEM
Već smo predstavili najnovije modele garderobe za narednu sezonu, sa dominantnim detaljima − naborima i faltama. Ukoliko biste da budete potpuno u trendi duhu, za veče nabavite pismo torbicu od mekane kože ili nekog drugog materijala sa nezaobilaznim faltama. One, nešto veće, možete nositi i u nekoj dnevnoj prilici.
I ljubitelji geometrije mogu da pronađu nešto za sebe, dovoljno je da odaberete torbicu oštrih kontura i jednostavnih oblika i bićete zapaženi.
Za dame koje uživaju u detaljima, Karl Lagerfeld je za „Chanel“ kreirao romantičnu kolekciju tašnica isprepletenih različitim tkanjima, sa heklanim cvetnim detaljima, kakve možete nositi u različitim prilikama. Slične možete pronaći i u našim radnjama svake sezone.
Nitne i drugi metalni detalji i dalje su aktuelni, kao i različite vrste printova. Ove sezone u trendu su boje, pa se potrudite da pronađete tašnu u nekom jarkom koloritu.

NIŠTA BEZ VELIKE KOŽNE TORBE

Ni žene koje sve svoje sa sobom nose neće ostati uskraćene za nove zanimljive predloge velikih torbi. Marc Jacobs se poigrao modelom ruksaka, sa krznenim repićem kao zanimljivim detaljem. Torbe koje predlaže Jean Paul Gaultier namenjene su damama koje cene klasičnu poslovnu eleganciju i funkcionalnost. Napravljene su od fine kože, jednostavnog dizajna, ukrašene najčešće samo kaiščićima i malim kopčama.

(Izvor: Blic)

Leave a Comment