Kako pronaći prave naočare za sunce

Kako pronaći prave naočare za sunce

Naočare za suncnaocare za suncee se ne biraju po standardnoj veličini poput odeće.  Zbog toga je izbor naočara za sunce kompleksan proces u kojem morate uzeti u obzir kvalitet naočara, modu, svoj oblik lica i veličinu.

-1- Usresredite se na oblik lica

Ako imate ovalno lice verovatno možete nositi sve oblike, ali ćete morati obratiti pažnju na veličinu. Što manju glavu imate, to bi i naočale trebale biti manje, i obrnuto.

Ako imate okruglo lice birajte naočare pravougaonog oblika, jer će one kreirati duži profil.  Ako imate kockasto lice birajte naočare ovalnih linija koje će ublažiti vaše lice.

-2- Nemojte se bojati klasike

Baš kao što crna haljina odgovara većini situacija, tako i klasični oblici koji nisu apsolutno u trendu često pristaju najbolje.

-3- Neka vam naočare dobro stoje. retro naocareKada stavite naočare za sunce, one bi vam na nosu trebale savršeno sedeti, bez osećaja da vam spadaju, da su pomaknute prema gore/dole ili velike.

-4- Zabavite se. Naočare ya sunce su odličan način da upotpunite svoj stil, pa se nemojte bojati da probate

najnovije trendove koji odskaču od klasike.

-5- Zavirite u prošlost. Vintage stil je jako popularan, pa pogledajte i mačkaste oblike, koji posebno pristaju srcolikom obliku lica.

Leave a Comment