Sajt Za Cas- web hosting, registracija domena, izrada sajta

Objavi na Facebooku


Iznenađenjima iz Googlea nikada kraja. Da je tako, pokazuje i najnoviji servis „Go­oglegooglegooglegoogle“.

Da, dobro ste videli! Četiri Googlea. Tačnije, ako vam jedan Google nije dovoljan za pretrage, na veb-stranici „Googlegooglegooglegoogle“ dobićete četiri pretraživača Google spremnih za pretragu u isto vreme.
Korisnici koji imaju zaista velike potrebe za pretraživanjem interneta i upoređivanjem dobijenih rezultata dobili su servis po svom ukusu. Googlegooglegooglegoogle im nudi izvođenje četiri pretrage na jednom ekranu i istovremen uvid u sve rezultate.Budući da nemamo osam ruku i četiri para očiju, možda nećemo moći da iskoristimo sve potencijale ovakvog pretraživanja, ali možemo da pokušamo. Zapravo je korisnost ove varijante Googleove tražilice ograničena, ali nama je ideja prilično simpatična, najpre zbog imena. Zato, usmerite svoje pretraživače na navedenu adresu i proverite sami o čemu se radi: http://goo­­glegooglegooglegoogle.com/.
Naravno, to nije sve. Nedavne glasine pokazale su se istinitim – Google priprema prvi veći redizajn pretraživača nakon dosta vremena. Premda izgled još nije konačan, trenutno dostupne informacije ukazuju na malo drugačiju početnu stranicu i detaljniji prikaz rezultata pretrage. Nakon upisivanja traženog pojma korisnici s leve strane imaju izbornike za detaljnije informacije poput fotografija, video-isečaka i sličnog. Nov interfejs i dalje zadržava čistoću i jednostavnost po kojemu je Google poznat, a moguće ga je i isprobati upisivanjem posebnog javascript koda u adresnu traku izbornika.
Konkretan (jednostavni) postupak kako da to uradite daje Gizmodo, http://gizmodo.com/5412801/how-to-try-the-new-google-search , uz napomenu da trik funkcioniše samo za originalni google.com, a ne i za lokalne verzije.

VizioShop.com - prodavnica majica