Motorola ušla na srpsko tržište

 

 Kompanije Roaming Electronics d.o.o. i Motorola predstavile su osam novih proizvoda čijim lansiranjem je ujedno označen ulazak Motorole na srpsko tržište. Tim povodom, u poslovnom centru Ušće, o oslovnim planovima govorili su Spiros Citos, regionalni menadžer za Motorolu, i Miloš Milošević, direktor telekomunikcija Roaming Electronicsa.

image


Među predstavljenim proizvodima nalaze se tablet Motorola Xoom i smart telefoni: Motorola Atrix, Motorola Bunting 3G, Motorola Defy+, Motorola DominoQ, Motorola Domino+, Motorola Gleam i Motorola RAZR.
Motorola 3.jpg

Mobilni telefon Motorola RAZR, na koji se posebno skreće pažnja, na tržište donosi kompanija Motorola Mobility Grčka.
“Ovaj model može da se pohvali izvajanim staklenim licem, dijamantski sečenim aluminijumskim  detaljima i veoma živim Super Amoled naprednim displejom od 4.3 inča za veoma žive slike. Motorola RAZR takođe poseduje specijalno Kevlar vlakno i Corning Gorilla  staklo koje pomaže da ekran bude otporan na ogrebotine i oštećenja. Zapravo, svaki deo telefona Motorola RAZR zaštićen je posebnim zaštitnim slojevima – to se čak odnosi i na električne unutrašnje ploče”, navodi se u opisu spoljašnjosti ovog modela, koji je dostupan kod operatera i na otvorenom tržištu od 20. decembra.

No, osim atraktivnog dizajna, apostrofira se i unutrašnji sardžaj aparata: “Savremeni RAM od 1GB odlično se slaže sa dual-core procesorom od 1.2GHz i Android 2.3.5, što donosi veoma brz korisnički interfejs i moć za više paralelnih radnji kao nikada do sada. Sada je moguće uživati u muzičkoj plejlisti dok se proverava mejl, a u isto vreme i pregledavaju fotografija, bez odlaganja. Motorola RAZR dobija se sa instaliranom aplikacijom Motorola MotoCast koja daje mogućnost striminga ili preuzimanja sadržaja sa interneta, bilo sa računara od kuće ili iz kancelarije, pravo na mobilni uređaj, tako da je lični sadržaj uvek na dohvat ruke. Gledanje filmova na ekranu, sa širim opsegom boja od većine LCD HD televizora, predstavlja pravo uživanje. Takođe je u opciji i korišćenje kvalitetne sinematske video kamere sa frontom 720p HD i kamerom pozadi uređaja od 8 megapiksela sa još oštrijom mogućnošću od 1080p HD video snimanja, pogodnom za kreiranje sopstvenih filmova, sa tehnologijom koja pruža stabilizaciju slike, što omogućava da se život pretvori u umetnost na jednostavan način.”

Motorola RAZR ima moćne performanse kada se kombinuje sa Motorolinim dodacima koji otvaraju ceo svet novih mogućnosti.

 

Izvor:  www.ogledalo.rs

Leave a Comment